Αργοστόλι, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στο Αργοστόλι!

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στο Αργοστόλι!

Επισκέπτες

Η ενοικίαση ενός καταμαράν είναι ο ιδανικός τρόπος να ανακαλύψετε το Αργοστόλι, την πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς και τη μεγαλύτερη πόλη του νησιού, με πληθυσμό 9.748 μόνιμους κατοίκους. Το Αργοστόλι είναι αρκετά δημοφιλής προορισμός και προσελκύει κάθε χρόνο πλήθος Ελλήνων και ξένων τουριστών που επισκέπτονται το νησί τόσο για τα αξιοθέατα του όσο και για τις φυσικές ομορφιές του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Σας δίνεται η δυνατότητα να κλείσετε όσες μέρες επιθυμείτε ένα καταμαράν με καπετάνιο, ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να οργανώσετε εκδρομές κατά μήκος της ακτογραμμής του νησιού ανακαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο όλες τις παραλίες του. Ακόμα, με την ενοικίαση ενός καταμαράν μπορείτε να οργανώσετε πολυήμερες διακοπές και να επισκεφθείτε και τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου όπως η Λευκάδα, η Κέρκυρα και η Ζάκυνθος. Τέλος, το Αργοστόλι με την έντονη νυχτερινή ζωή του προτιμάται από πολλούς νέους ως ο ιδανικός προορισμός για να οργανώσουν ένα πάρτι ή ακόμα και το μπάτσελορ τους εν πλω στο κατάστρωμα ενός καταμαράν.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Ιστιοπλοϊκά στο Αργοστόλι

Δείτε περισσότερα>

Η περιοχή κατοικήθηκε από το 1600 και το 1757 οι Ενετοί κυρίαρχοι της Κεφαλονιάς αποφασίζουν να μεταφέρουν στο Αργοστόλι την πρωτεύουσα του νησιού, που μέχρι τότε ήταν το Κάστρο του Αγίου Γεωργίου. Η προσεισμική πόλη του Αργοστολίου ήταν γραφικότατη με μεγάλης αρχιτεκτονικής αξίας κτήρια, δημόσια και ιδιωτικά. Στην πόλη του Αργοστολίου εκτυλίχθηκαν μερικές από τις σημαντικότερες ιστορικές στιγμές ολόκληρου του νησιού, όπως το κάψιμο της «Χρυσής Βίβλου», του Libro d’ Oro, στην πλατεία Καμπάνας, που έθεσε τέλος στις διακρίσεις μεταξύ ευγενών και λαού. Το Αργοστόλι χτίστηκε στα θεμέλια της αρχαίας πόλης Κράνης και από τότε υπέστη πολλές αλλαγές, με κυριότερη την ολοκληρωτική καταστροφή του από τον τρομερό σεισμό του 1953.

Κατά την παραμονή σας εκεί μπορείτε να επισκεφθείτε και τα αξιοθέατα της πόλης όπως το αρχαιολογικό και λαογραφικό μουσείο, το άγαλμα του ποιητή Νίκου Καββαδία, το δημοτικό θέατρο «Κέφαλος» και τις καταβόθρες που είναι ένα είδος υπόγειου συστήματος μέσω του οποίου το θαλασσινό νερό ταξιδεύει από το Αργοστόλι μέχρι το σπήλαιο της Μελισσάνης στη Σάμη. Το Αργοστόλι είναι γνωστό και για τις παραλίες του, τον Μακρύ και τον Πλατύ Γιαλό που είναι δύο από τις πιο δημοφιλής και οργανωμένες παραλίες της Κεφαλονιάς. Υπάρχουν όμως και άλλες παραλίες στην περιοχή, όπως τα Γραδάκια και οι Καμαρούλες ενώ με την ενοικίαση ενός σκάφους μπορείτε να επισκεφθείτε τις κοκκινωπές, πιο απομονωμένες παραλίες του Ληξουρίου.

Ακόμα με την ενοικίαση ενός καταμαράν μπορείτε να ανακαλύψετε τις παραλίες της Ζακύνθου και των κοντινών Επτανήσων ή να κάνετε τον γύρο της Κεφαλονιάς. Τα καταμαράν είναι ένας ιδιαίτερος τύπος σκάφους καθώς ουσιαστικά πρόκειται για μια υπερκατασκευή πάνω σε 2 άλλα σκάφη. Ο μοναδικός αυτός σχεδιασμός τους τα καθιστά ιδιαίτερα σταθερά. Παράλληλα, είναι τα πλέον ευρύχωρα σκάφη αφού ουσιαστικά έχουν το πλάτος περίπου 2 μονοκάρινων σκαφών. Είναι σχετικά οικονομικά καθώς μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλο αριθμό ατόμων ενώ η κατανάλωση καυσίμων είναι χαμηλή σε σχέση με ένα μηχανοκίνητο. Λόγω του άπλετου χώρου που διαθέτουν αποτελούν και μια πολύ καλή επιλογή για την πραγματοποίηση ενός πάρτι ή ενός event. Για όλους τους παραπάνω λόγους υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη ζήτηση για τα συγκεκριμένα σκάφη τα τελευταία χρόνια.

Το Αργοστόλι έχει μία καλά οργανωμένη μαρίνα στην οποία θα μπορέσετε να αγκυροβολήσετε το σκάφος σας, η οποία απέχει 12 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο του νησιού.

Η Μαρίνα Αργοστολίου, διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για πάνω από 50 σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους. Το λιμάνι είναι ένα από τα ελάχιστα φυσικά λιμάνια σε ολόκληρη τη Μεσόγειο, λόγω του φυσικού κόλπου που υπάρχει το οποίο όμως είναι μη προσβάσιμο από μεγάλα σκάφη λόγω της ιστορικής γέφυρας Δεβοσέτου.