Αργοστόλι, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στο Αργοστόλι!

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στο Αργοστόλι!

Επισκέπτες

Η ενοικίαση γιοτ στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τις κρυμμένες ομορφιές του. Το Αργοστόλι είναι ένα από τα πλέον κοσμοπολίτικα και δημοφιλή μέρη στην Ελλάδα. Διαθέτει εξαιρετικές παραλίες, εκ των οποίων μερικές είναι οργανωμένες κι άλλες όχι, και μια πανέμορφη μαρίνα, στην οποία μπορείτε να αγκυροβολήσετε το γιοτ σας για να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Χάρη στην ταχύτητά τους, τα μηχανοκίνητα σκάφη αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να επισκεφθούν περισσότερα μέρη στο ίδιο ταξίδι. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας. 

Οι επιλογές είναι απεριόριστες:

Σας δίνεται η δυνατότητα να κλείσετε για όσες μέρες επιθυμείτε ένα γιοτ με καπετάνιο ή και χωρίς, σε περίπτωση που πρόκειται για κάποιο μηχανοκίνητο μικρότερο μεγέθους και διαθέτετε το σχετικό δίπλωμα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μονοήμερες κρουαζιέρες και να εξερευνήσετε τη μοναδική ακτογραμμή του νησιού ή να επισκεφτείτε και κοντινά νησιά, όπως τους Παξούς, τους Αντίπαξους, τη Λευκάδα, τη Ζάκυνθο και την Ιθάκη. Επιπλέον, μπορείτε να οργανώσετε μια πολυήμερη κρουαζιέρα στα Ιόνια Νησιά. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας από την Αθήνα  και μέσα σε λίγες ώρες να καταπλεύσετε στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς. Το Αργοστόλι είναι ο ιδανικός προορισμός για να οργανώσετε και να πραγματοποιήσετε ένα πάρτι ή ακόμα και το μπάτσελόρ σας, στο σκάφος της επιλογής σας. Τα μηχανοκίνητα σκάφη αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να ταξιδέψουν με άνεση και ταχύτητα.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Γιοτ στο Αργοστόλι

Δείτε περισσότερα>

 Το Αργοστόλι είναι η μεγαλύτερη πόλη του νησιού και πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς. Είναι πόλη χτισμένη αμφιθεατρικά, έντονη, με διαφόρων λογής εστίες διασκέδασης, γραφικές καφετέριες και ταβερνάκια, μπαράκια και παραλίες. Η περιοχή κατοικήθηκε από το 1.600. Το 1.757, οι Ενετοί κυρίαρχοι της Κεφαλονιάς αποφασίζουν να μεταφέρουν στο Αργοστόλι την πρωτεύουσα του νησιού, που μέχρι τότε ήταν το Κάστρο του Αγίου Γεωργίου. Η προσεισμική πόλη του Αργοστολίου ήταν γραφικότατη, με μεγάλης αρχιτεκτονικής αξίας κτίρια, δημόσια και ιδιωτικά. Στην πόλη του Αργοστολίου εκτυλίχθηκαν μερικές από τις σημαντικότερες ιστορικές στιγμές ολόκληρου του νησιού, όπως το κάψιμο της «Χρυσής Βίβλου», του Libro d’ Oro, στην πλατεία Καμπάνας, που έθεσε τέλος στις διακρίσεις μεταξύ ευγενών και λαού. Το Αργοστόλι χτίστηκε στα θεμέλια της αρχαίας πόλης, Κράνης, και από τότε υπέστη πολλές αλλαγές, με κυριότερη την ολοκληρωτική καταστροφή του από τον τρομερό σεισμό του 1953.

Στο Αργοστόλι αξίζει να επισκεφτείτε τα μοναδικά του αξιοθέατα, όπως το αρχαιολογικό και λαογραφικό μουσείο, το άγαλμα του ποιητή Νίκου Καββαδία, το δημοτικό θέατρο «Κέφαλος» και τις καταβόθρες, οι οποίες είναι ένα είδος υπόγειου συστήματος, μέσω του οποίου το θαλασσινό νερό ταξιδεύει από το Αργοστόλι μέχρι το σπήλαιο της Μελισσάνης, στη Σάμη. Δείτε την αρχαία πόλη, Κράνη, με τα Κυκλώπεια Τείχη, περπατήστε στο Λιθόστρωτο, όπου, αν είστε τυχεροί, ίσως συναντήσετε την τοπική φιλαρμονική ορχήστρα να παίζει παραδοσιακά Εεπτανήσια τραγούδια· ολοκληρώστε τη βόλτα σας διαβαίνοντας κατά μήκος την προκυμαία. Επίσης, μεγάλο ενδιαφέρον έχει η Κοργιαλένειος Βιβλιοθήκη, με μία σπάνια συλλογή  από βιβλία και χειρόγραφα. Η πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς σίγουρα θα σας προσφέρει διακοπές με άρωμα πολιτισμού!

 Εκτός από μοναδικά χωριουδάκια και αξιοθέατα, η Κεφαλονιά διαθέτει και πολλές πανέμορφες παραλίες, με καταγάλανα, καθάρια νερά και χρυσαφένιες αμμουδιές. Ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε τη μοναδική ακτογραμμή του νησιού είναι με το γιοτ της αρεσκείας σας. Στο νησί της Κεφαλονιάς υπάρχουν υπέροχες παραλίες, οι οποίες σχηματίζουν γραφικούς κολπίσκους, όρμους με πεντακάθαρα νερά και φυσική σκιά από τα αλμυρίκια. Κάποιες από τις καλύτερες παραλίες κοντά στο Αργοστόλι είναι η παραλία Φανάρι, το Μαϊστράτο, ο Μακρύς Γιαλός, ο Πλατύς Γιαλός και το Τουρκοπόδαρο. Με το γιοτ σας, σας δίνεται η δυνατότητα να εξερευνήσετε την ακτογραμμή του νησιού και να ανακαλύψετε μοναδικούς κολπίσκους αλλά και απόμερες ακρογιαλιές που θα σας εντυπωσιάσουν. Ταυτόχρονα, μπορείτε να οργανώσετε και τη δική σας κρουαζιέρα και να επισκεφτείτε τη Ζάκυνθο, την Ιθάκη, τη Λευκάδα. Παράλληλα, μπορείτε να ζήσετε την περιπέτεια, κάνοντας καταδύσεις με τη βοήθεια κάποιου γιοτ  και να μαγευτείτε από τον βυθό της Κεφαλονιάς.

 Τα γιοτ είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν διακοπές με άνεση και πολυτέλεια. Χάρη στις ισχυρές μηχανές τους, μπορούν να αναπτύξουν μεγαλύτερη ταχύτητα από άλλους τύπους σκαφών ενώ, για τον ίδιο ακριβώς λόγο, επηρεάζονται λιγότερο από τους ανέμους. Είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν άνετες διακοπές και κατ’ επέκταση, είναι και συνήθως η καλύτερη επιλογή για οικογένειες. Χάρη στην ταχύτητά τους, μπορείτε να επισκεφθείτε περισσότερους προορισμούς στο ίδιο ταξίδι ή να φτάσετε συντομότερα στον προορισμό σας και να αξιοποιήσετε τον κερδισμένο χρόνο όπως εσείς θέλετε.

Το Αργοστόλι διαθέτει μία πανέμορφη μαρίνα, στην οποία μπορείτε να αγκυροβολήσετε  το σκάφος σας με άνεση και ασφάλεια.

Η μαρίνα στο Αργοστόλι είναι μια διάσημη μαρίνα, η οποία διαθέτει 250 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη μήκους έως και 30 μέτρα και βυθίσματος έως 3.5 μέτρα. Το λιμάνι είναι ένα από τα ελάχιστα φυσικά λιμάνια σε ολόκληρη τη Μεσόγειο, λόγω του φυσικού κόλπου που υπάρχει, το οποίο όμως είναι μη προσβάσιμο από μεγάλα σκάφη, λόγω της ιστορικής γέφυρας Δεβοσέτου.