Λατσί, Κύπρος

Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς στο Λατσί

Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς στο Λατσί

Επισκέπτες

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

H ενοικίαση σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανακαλύψετε το Λατσί της Κύπρου. Αποτελεί έναν εξαιρετικά όμορφο προορισμό του νησιού στον οποίο υπάρχουν αρκετές παραλίες, με πλούσια φυσική ομορφιά καθώς και κάποια σημεία ενδιαφέροντος που σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη. Το Λιμάνι του Λατσιού είναι το γραφικό λιμανάκι της Πόλης Χρυσοχούς, βρίσκεται στο Δυτικό μέρος του νησιού και είναι ικανό να φιλοξενήσει 220 σκάφη αναψυχής. Η ευρύτερη παραθαλάσσια περιοχή του Λιμανιού του Λατσιού, αποτελεί πόλο έλξης κάθε χρόνο για υπερπολυτελή γιοτ αλλά και για σκάφη όλων των ειδών που καταφθάνουν για τις διακοπές τους. Είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό γιοτ, ιστιοπλοϊκό ή καταμαράν για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό ή ένα ταχύπλοο με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μια τετραήμερη κρουαζιέρα κάνοντας τουρ σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες που βρίσκονται στις κοντινές ακτές του Λιμανιού του Λατσιού, όπως η παραλία Λατσί, η Αφροδίτη, ο Ασπρόκρεμνος, η παραλία του Γιαννάκη και η παραλία Μαυράλης. Επίσης, με την ενοικίαση ενός καταμαράν ή ενός γιοτ μπορείτε με ευκολία να απολαύσετε τις διακοπές σας στις παραλίες της Δυτικής μεριάς του νησιού αλλά και να θέσετε ως τελικό προορισμό σας την Πάφο.

Φυσικά, και στην υπόλοιπη Κύπρο υπάρχουν φανταστικοί καλοκαιρινοί προορισμοί όπως η παραλία της Συκιάς, το Green Bay, το Mackenzie Beach, το Coral Bay, το Latchi Beach, η παραλία Φοινικούδες, η παραλία Λάντα και η παραλία Αγίου Γεωργίου. Επίσης, μπορείτε απλά να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος ή ένα γιοτ για να πραγματοποιήσετε ένα πάρτι σε κάποιο από τα ειδυλλιακά ακρογιάλια που βρίσκονται κοντά στο Λιμάνι του Λατσιού.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Σκάφη στο Λατσί

Δείτε περισσότερα>

Η Κύπρος βρίσκεται γεωγραφικά νοτιοανατολικά της Ελλάδας, πρόκειται για ένα νησιωτικό κράτος της ανατολικής Μεσογείου και το τρίτο μεγαλύτερο σε πληθυσμό και έκταση στη Μεσόγειο. Πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Κύπρου είναι η Λευκωσία. Ευλογημένα όμορφη και με άφθονη φύση, η Κύπρος εκτείνεται σε ειδυλλιακές ακτές, επιβλητικά βουνά, ευωδιαστά δάση και πετρώδη ακρωτήρια. Το Λιμάνι του Λατσιού βρίσκεται στο Δυτικό μέρος του νησιού. Μια πολύ καλή επιλογή είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους ή ενός καταμαράν από τη Μαρίνα της Πάφου και η περιήγηση στις ακτές της Δυτικής πλευράς του νησιού με τελικό προορισμό το Λιμάνι του Λατσιού, εξερευνώντας πρώτα, τις παραλίες που θα συναντήσετε στη διαδρομή σας.

Τα μέρη εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς της Κύπρου, οι παραλίες, καθώς και τα μνημεία αλλά και τα αξιοθέατα που σας περιμένουν να εξερευνήσετε είναι πραγματικά πολυάριθμα. Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος της Κύπρου που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε είναι ο Θρυλικός Βράχος “Πέτρα του Ρωμιού, οι Αρχαιολογικοί χώροι της Πάφου, ο Ιερός Ναός Αγίου Λαζάρου, ο Κόλπος των Κοραλλιών, ο Αρχαιολογικός Χώρος Τάφων των Βασιλέων, το Κάστρο Κολοσσίου, το Μοναστήρι Κύκκου και το Υδροπάρκο Αφροδίτη. Υπάρχουν φυσικά και αρκετές ακόμη, αξιόλογες επιλογές για επίσκεψη. Σε κοντινή απόσταση από το Λιμάνι του Λατσιού, υπάρχει το Θαλάσσιο Πάρκο Ψυχαγωγίας, τα Λουτρά της Αφροδίτης και η παραλία Ασπρόκρεμνος. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα ταχύπλοο σκάφος ή ένα μικρό γιοτ από το Λιμάνι Λατσιού και σε απόσταση 7,5 μιλίων να επισκεφτείτε το Ακρωτήριο Αρναούτης, ένα ακρωτήριο της Κύπρου, το οποίο βρίσκεται στο Δυτικό μέρος του νησιού, ένα μέρος εξαιρετικής ομορφιάς καθώς το γραφικό παραθαλάσσιο τοπίο συνδυάζει τέλεια το τυρκουάζ χρώμα των νερών με τις χρυσές ακτίνες του ηλίου.

Οι παραλίες της Κύπρου είναι πάνω από 160 και πρόκειται να σας σαγηνεύσουν. Οι κυριότερες από αυτές είναι η παραλία της Συκιάς, το Green Bay, το Mackenzie Beach, το Coral Bay, η παραλία Λατσί, η παραλία Φοινικούδες, η παραλία της Αφροδίτης και η παραλία του Αγίου Γεωργίου. Σε κοντινή απόσταση με το Λιμάνι του Λατσιού, βρίσκεται η παραλία Λατσί, η Αφροδίτη, ο Ασπρόκρεμνος, η παραλία του Γιαννάκη και η παραλία Μαυράλης. Στην ευρύτερη περιοχή του Λιμανιού του Λατσιού θα συναντήσετε φανταστικά μέρη για επίσκεψη και εξερεύνηση καθώς και για αθλητικές ασχολίες όπως οι οργανωμένες καταδύσεις που λαμβάνουν χώρα σε πολυάριθμα καταδυτικά κέντρα, η ενοικίαση ειδικά διαμορφωμένων οχημάτων για διαδρομές εκτός δρόμου και το Κέντρο Θαλάσσιων Σπορ Latchi Watersports Centre.

Μπορείτε να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από το Λιμάνι του Λατσιού νοικιάζοντας ένα γιοτ ή ένα καταμαράν και να περιηγηθείτε κάνοντας επισκέψεις στις σαγηνευτικές παραλίες που βρίσκονται περιφερειακά του νησιού, όπως επίσης και να σταθμεύσετε στην οργανωμένη Μαρίνα της Πάφου η οποία παρέχει όλων των ειδών τις ανέσεις. Μία εξίσου ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός σκάφους με καμπίνα ή η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους και η διανυκτέρευση σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, οι οποίες βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Λατσιού. Φυσικά, υπάρχουν φανταστικές επιλογές για επίσκεψη σε παραλίες άλλων περιοχών της Κύπρου με μικρότερη τουριστική κίνηση και μεγαλύτερη δυνατότητα για απομόνωση όπως η παραλία Ζαπάλο, το Παραμάλι, ο Φάρος και οι Πεζουνοσπήλιοι.

Η Κύπρος διαθέτει αρκετές μαρίνες, κάποιες από τις οποίες είναι:

Λιμάνι Λατσιού, με τον παραλιακό πεζόδρομο του είναι το γραφικό λιμανάκι της Πόλης Χρυσοχούς, βρίσκεται στο Δυτικό μέρος του νησιού και είναι ικανό να φιλοξενήσει 220 σκάφη αναψυχής.

Μαρίνα St. Raphael, βρίσκεται στο Νότιο μέρος του νησιού και είναι σε απόσταση 55 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο της Λάρνακας, η μαρίνα διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για 237 σκάφη αναψυχής και μπορεί να φιλοξενήσει σκάφη έως 30 μέτρα μήκος και 4 μέτρα βύθισμα. Οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.

Μαρίνα Λεμεσού, βρίσκεται στον κόλπο της Λεμεσού, σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από την καρδιά της πόλης της Λεμεσού, βρίσκεται στο Νότιο μέρος του νησιού, 74 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο της Λάρνακας, διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για 650 σκάφη αναψυχής και είναι ικανή να φιλοξενήσει κάθε είδους ιστιοφόρο, γιοτ η καταμαράν. Οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.

Μαρίνα Λάρνακας, σε απόσταση μόλις 5 χιλιόμετρα από το Αεροδρόμιο Λάρνακας, βρίσκεται στο Νοτιοανατολικό μέρος του νησιού και διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για 450 σκάφη αναψυχής διαφόρων μεγεθών.Οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.

Λιμάνι Πάφου, σε απόσταση 16 χιλιομέτρων από τον αερολιμένα Πάφου, το λιμάνι της Πάφου βρίσκεται στη Νοτιοδυτική πλευρά του νησιού, ικανό να φιλοξενήσει ιστιοπλοϊκά σκάφη, καταμαράν και ταχύπλοα.