Λάρνακα, Κύπρος

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στη Λάρνακα!

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στη Λάρνακα!

Επισκέπτες

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

H ενοικίαση ιστιοπλοϊκού είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανακαλύψετε τη Λάρνακα της Κύπρου. Αποτελεί έναν από τους πλέον κοσμοπολίτικους προορισμούς του νησιού στον οποίο υπάρχουν αρκετές παραλίες, με πλούσια φυσική ομορφιά καθώς και κάποια σημεία ενδιαφέροντος που σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη. Η Μαρίνα της Λάρνακας βρίσκεται στον κόλπο της Λάρνακας, σε απόσταση μόλις 5 χιλιόμετρα από το Αεροδρόμιο, βρίσκεται στο Νοτιοανατολικό μέρος του νησιού και διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για 450 σκάφη αναψυχής διαφόρων μεγεθών.

Η Λάρνακα είναι ένας προορισμός τον οποίο επιλέγουν κάθε χρόνο πολλά υπερπολυτελή γιοτ αλλά και σκάφη όλων των ειδών για τις διακοπές τους. Είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό ιστιοπλοϊκό για εσάς και μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μια πενταήμερη κρουαζιέρα κάνοντας τουρ σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Λάρνακας όπως η παραλία Mackenzie Beach, η παραλία Φοινικούδες, ο Φάρος, η Καστέλλα, οι Γιαννάδες και η Galu Beach. Αλλά και στην υπόλοιπη Κύπρο σε προορισμούς όπως η παραλία της Συκιάς, το Green Bay, το Coral Bay, το Latchi Beach, η παραλία Λάντα, η παραλία της Αφροδίτης και η παραλία Αγίου Γεωργίου. Επίσης, μπορείτε απλά να κλείσετε ένα ιστιοφόρο σκάφος για να πραγματοποιήσετε ένα πάρτι στις δημοφιλέστερες παραλίες της Λάρνακας, η οποία είναι από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς της Κύπρου ή ακόμα και για να οργανώσετε το μπάτσελορ σας. Ακόμα, μια πολύ καλή επιλογή είναι η επίσκεψη σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς του νησιού, την Παραλία Συκιά στην περιοχή του Πρωταρά, που αποτελεί θέρετρο στην πόλη Παραλίμνι. Έχει κρυστάλλινα τιρκουάζ νερά και ψιλή άμμο, ενώ η ονομασία της προέρχεται από μια συκιά που βρίσκεται εκεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Ιστιοπλοϊκά στη Λάρνακα

Δείτε περισσότερα>

Η Κύπρος βρίσκεται γεωγραφικά νοτιοανατολικά της Ελλάδας, πρόκειται για ένα νησιωτικό κράτος της ανατολικής Μεσογείου και το τρίτο μεγαλύτερο σε πληθυσμό και έκταση στη Μεσόγειο. Πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Κύπρου είναι η Λευκωσία. Ευλογημένα όμορφη και με άφθονη φύση, η Κύπρος εκτείνεται σε ειδυλλιακές ακτές, επιβλητικά βουνά, ευωδιαστά δάση και πετρώδη ακρωτήρια. Η περιοχή της Λάρνακας βρίσκεται στο Νότιο μέρος του νησιού. Μια πολύ καλή επιλογή είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους από τη Μαρίνα της Λάρνακας και η περιήγηση στις ακτές της νοτιοδυτικής πλευράς του νησιού με τελικό προορισμό την περιοχή της Πάφου, πραγματοποιώντας πρώτα μια επίσκεψη στη μαρίνα της Λεμεσού η σε κάποιες από τις παραλίες της ευρύτερης περιοχής. 

Τα μέρη εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς της Κύπρου, οι παραλίες, καθώς και τα μνημεία αλλά και τα αξιοθέατα που σας περιμένουν να εξερευνήσετε είναι πραγματικά πολυάριθμα. Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος της Λάρνακας είναι το Κάστρο, ο Ιερός Ναός Αγίου Λαζάρου, το Μουσείο Πιερίδη και ο Αρχαιολογικός Χώρος Κίτιον. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα ιστιοφόρο σκάφος από τη Μαρίνα Λάρνακας και να επισκεφτείτε το Κάβο Γκρέκο στην Αγία Νάπα, ένα ακρωτήριο της Κύπρου, το οποίο βρίσκεται στο Νοτιοανατολικό μέρος του νησιού, ένα μέρος εξαιρετικής ομορφιάς καθώς το γραφικό παραθαλάσσιο τοπίο συνδυάζει τέλεια το τυρκουάζ χρώμα των νερών με τις χρυσές ακτίνες του ηλίου.

Οι παραλίες της Κύπρου είναι πάνω από 160 και πρόκειται να σας σαγηνεύσουν. Οι κυριότερες από αυτές είναι η παραλία της Συκιάς, το Green Bay, το Mackenzie Beach, το Coral Bay, η παραλία Λατσί, η παραλία Φοινικούδες, η παραλία της Αφροδίτης και η παραλία του Αγίου Γεωργίου. Στη Λάρνακα βρίσκεται η παραλία Mackenzie Beach, η παραλία Φοινικούδες, ο Φάρος, η Καστέλλα, οι Γιαννάδες και η Galu Beach. Η περιοχή διαθέτει φανταστικά μέρη για επίσκεψη και εξερεύνηση καθώς και για αθλητικές ασχολίες όπως οι οργανωμένες καταδύσεις που λαμβάνουν χώρα σε πολυάριθμα καταδυτικά κέντρα, η δραστηριότητα Windsurfing στο Windsurf City Cyprus και η δραστηριότητα ξενάγησης με ποδήλατα που λαμβάνει μέρος στο Sunny Cycles Guided Bike Tours & Rentals

Μία ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός ιστιοφόρου σκάφους με καμπίνα και η διανυκτέρευση σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, οι οποίες βρίσκονται στην περιοχή της Λάρνακας όπως η παραλία Mackenzie Beach, η παραλία Φοινικούδες, ο Φάρος, η Καστέλλα, οι Γιαννάδες και η Galu Beach, αλλά και σε παραλίες άλλων περιοχών της Κύπρου με μικρότερη τουριστική κίνηση και μεγαλύτερη δυνατότητα για απομόνωση όπως η παραλία Ζαπάλο, το Παραμάλι και οι Πεζουνοσπήλιοι. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να επιβιβαστείτε στο ιστιοπλοϊκό της επιλογής σας από τη Μαρίνα Λάρνακας και να πραγματοποιήσετε μια εβδομαδιαία κρουαζιέρα, εξερευνώντας τις παραλίες που βρίσκονται στις γύρω περιοχές. Τέλος, η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε τη Λάρνακα και τις γύρω περιοχές αποφεύγοντας παράλληλα τον συνωστισμό, με πολύ χαμηλό κόστος. Χαρακτηριστικά μια παρέα 8 ατόμων μπορεί να κλείσει ένα ιστιοπλοϊκό με κόστος περίπου 50 ευρώ ανά άτομο την ημέρα συμπεριλαμβανομένου του κόστους του καπετάνιου.

Η Κύπρος διαθέτει αρκετές μαρίνες, κάποιες από τις οποίες είναι:

Μαρίνα Λάρνακας, σε απόσταση μόλις 5 χιλιόμετρα από το Αεροδρόμιο Λάρνακας, βρίσκεται στο Νοτιοανατολικό μέρος του νησιού και διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για 450 σκάφη αναψυχής διαφόρων μεγεθών.Οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.

Μαρίνα Λεμεσού, βρίσκεται στον κόλπο της Λεμεσού, σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από την καρδιά της πόλης της Λεμεσού, 74 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο της Λάρνακας, διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για 650 σκάφη αναψυχής και είναι ικανή να φιλοξενήσει κάθε είδους ιστιοφόρο, γιοτ η καταμαράν. Οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.

Μαρίνα St. Raphael, βρίσκεται στο Νότιο μέρος του νησιού και είναι σε απόσταση 55 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο της Λάρνακας, η μαρίνα διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για 237 σκάφη αναψυχής και μπορεί να φιλοξενήσει σκάφη έως 30 μέτρα μήκος και 4 μέτρα βύθισμα. Οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.

Λιμάνι Πάφου, σε απόσταση 16 χιλιομέτρων από τον αερολιμένα Πάφου, το λιμάνι της Πάφου βρίσκεται στη Νοτιοδυτική πλευρά του νησιού, ικανό να φιλοξενήσει ιστιοπλοϊκά σκάφη, καταμαράν και ταχύπλοα.